Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΣΟΥΦΛΕ


 ΥΛΙΚΑ

Ολόκληρα κομμάτια του μπρόκολου αρκετά  για να γεμίσει ένα ταψί 25 πόντους  χ  40 περίπου 1 φλιτζάνι τυρί παρμεζάνα
1 φλιτζάνι
πράσινο φρέσκο  κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο
1 κουταλάκι του γλυκού
μουστάρδα σε σκόνη
1 μικρό κουτί  κρέμα γάλακτος
3 αυγα
πιπέρι καγιέν
για τη γεύση

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πλύνετε το μπρόκολο, τεμαχισμό σε ένα ένα  τεμάχια (χρήση κυρίως στις κορυφές) Ανακατέψτε μαζί σε ένα μπολ , το τυρί παρμεζάνα κρέμα γάλακτος , λιωμένο σκόρδο, μουστάρδα σε σκόνη κρεμμύδι ψιλοκομμένο,  τα  χτυπημένα αυγά. και ρίξετε  τα επάνω στο μπρόκολο. τελευταία πάνω από το μπρόκολο ομοιόμορφα Πασπαλίζουμε  το πιπέρι καγιέν. Ψήστε σε 180 βαθμ, για 45 λεπτά.. Εύκολο πιάτο στους καλεσμένους ή την οικογένειά σας.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons