Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΑΣΟΡΥΖΟ

















ΥΛΙΚΑ:
Ενα ποτήρι μεγάλο ρύζι Καρολίνα  
1 ξερό κρεμμύδι
2 ώριμες ντομάτες
1 κιλό πράσα
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, μαϊντανό
3 κ.σ. ελαιόλαδο 

ΟΔΗΓΙΕΣ                                  

Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα μαζί με τα  πράσα κομμένα κατά μήκος και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο . Τα τσιγαρίζουμε  ωσότου μαλακώσουν καλά . Στη συνέχεια προσθέτουμε τον μαϊντανό, το πιπέρι, την τομάτα (τριμμένη στον τρίφτη), αλάτι και ρίγανη. Προσθέτουμε 2 ,5    ποτήρια  νερό περίπου ανάλογα το ποτήρι κάπου στα 400 γραμ,  και αφήνουμε να βράσουν για 20 λεπτά. το αφήνουμε  να φουσκώσει. σερβίρετε ζεστό και με μπόλικο πιπέρι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons