ΥΛΙΚΑ.
½ κιλό αλεύρι
1 κούπα λάδι
1 κούπα άσπρο κρασί
κούπα χυμός πορτοκαλιού
κούπες ζάχαρη
2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
ΟΔΗΓΙΕΣ.
ΟΔΗΓΙΕΣ.
Σε Λεκάνη ανακατεύετε καλά το λάδι με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τον χυμό πορτοκαλιού και το κρασί. Ρίχνετε το μπέικιν πάουντερ και το αλεύρι και ζυμώνετε καλά.Πλάθετε τα κουλούρια, τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C για είκοσι λεπτά περίπου.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου