ΔΙΑΙΤΑ 7 ΗΜΕΡΩΝ


Πώς τα ρούχα σας αισθάνονται πάνω σου; Μήπως μπορείτε απλά να πάτε για ψώνια για να αγοράσει καινούρια ρούχα απλά, έτσι ώστε να μπορέσετε  να χωρέσετε σε αυτά; Επιθυμείτε ότι θα μπορούσατε να βρείτε έναν τρόπο να χάσετε βάρος γρήγορα; Θέλετε θα μπορούσατε να έχετε περισσότερη ενέργεια και ζωτικότητα; Έχετε ποτέ αναρωτηθείτε: «Πώς μπορώ να χάσουν 7-10 κιλά μέσα σε επτά ημέρες»; Αν απαντήσατε "ναι" σε οποιαδήποτε από τις παραπάνω ερωτήσεις τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος.

Καλώς ήρθατε στην πηγή σας για τις άκρες να κάνει δίαιτα, απώλεια βάρους και την επίτευξη μιας πλήρους σώμα detox σε 7 ημέρες. Είστε έτοιμοι για αυτή τη δίαιτα 7 ημερών; Αυτή η δίαιτα επτά ημέρες δεν είναι μόνο μια ισορροπημένη διατροφή αλλά και η υγιεινή διατροφή και μέσω αυτής της δίαιτας που θα καταναλώνουν σούπα θαύμα, τα φρούτα και τα λαχανικά μας που θα σας επιτρέψει να χάσετε βάρος γρήγορα σε 7 ημέρες και να δώσετε στο σώμα σας την απεξάρτηση της αξίζει.


* Εάν δεν είστε άνετα, μπορείτε να διακόψετε το πρόγραμμα διατροφής για κάθε ημέρα.
     * Θα πρέπει να πίνετε τουλάχιστον 7 ποτήρια νερό καθημερινά, εκτός αν αναφέρεται ρητά να πίνουν περισσότερο στο καθεστώς παρακάτω.
     * Συνεχίστε αυτό το πρόγραμμα μέχρι να χάσουν επιπλέον βάρος. Μόλις επιτευχθεί σωστή βάρος, θα μπορεί είτε να συνεχίσει ή να διακόψει το καθεστώς διατροφής και ακολουθήστε όποτε χρειαστεί.
     * Αυτό είναι ένα από τα κορυφαία 10 σχέδια διατροφής αν είστε με στόχο τη σταδιακή και υγιεινή απώλεια βάρους.
     * Αυτό είναι ένα χαμηλό πρόγραμμα διατροφής εξαερωτήρων. Εάν πάσχετε από οποιαδήποτε ασθένεια και απαιτούν υψηλή διατροφή εξαερωτήρων, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ακολουθήσετε αυτό το σχέδιο απώλειας βάρους.

Ημέρα 1 [Φρούτα] - μια ημέρα του καθεστώτος διατροφή σας θα ξεκινήσει με όλα τα φρούτα διατροφή. Μπορείτε να τρώτε φρούτα της επιλογής σας και σε οποιαδήποτε ποσότητα. Δεν υπάρχει κανένα όριο. Φάτε μέχρι το στομάχι σας είναι πλήρες. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να βρείτε τα φρούτα σε κοντινά καταστήματα, μπορείτε να το αντικαταστήσει με τα συσκευασμένα χυμούς φρούτων, αλλά αποφύγετε τους χυμούς φρούτων που έχουν συντηρητικά σε αυτό, δεν κάνουν πραγματικά κάθε καλό σε αυτή την περίπτωση. Την πρώτη ημέρα, πρέπει να τρώτε φρούτα και μόνο και δεν ξεχνάτε να πίνετε τουλάχιστον 7 ποτήρια νερό.

Σημείωση: Το μόνο φρούτο που δεν θα είναι στο πιάτο σας είναι Μπανάνα. Κάθε άλλο φρούτο είναι εντάξει εκτός από μπανάνα. Μην το όριο αυτό σε ένα μόνο φρούτα, έχουν ως πολλά διαφορετικά φρούτα μπορείτε.

Ημέρα 2 [λαχανικά] - Αυτό είναι όλη την ημέρα τα λαχανικά. Αν προτιμάτε, μπορείτε να έχετε ωμά ή  και μαγειρεμένα λαχανικά. Φάτε όσο θέλετε, χωρίς ποσοτικούς περιορισμούς. Αν θέλετε να μαγειρέψετε τα λαχανικά, μπορείτε να το κάνετε, αλλά αποφεύγουν να χρησιμοποιούν λαδι, ενώ μαγειρεύετε. 7 ποτήρια του νερού σήμερα επίσης.

Ημέρα 3 [Φρούτα και Λαχανικά] - Την τρίτη μέρα, θα φάτε ένα μείγμα των φρούτων και λαχανικών. Δεν υπάρχουν περιορισμοί ποσότητα, να φάει μέχρι να γεμίσει το στομάχι σας. Επίσης, τρώνε μία μπανάνα και σήμερα, μόνο ένα!

Ημέρα 4 [λαχανικά, μπανάνες και γαλακτοκομικών] - Σήμερα θα φάει 6 μπανάνες, 3 ποτήρια γάλα και μικρή ποσότητα λαχανικών. Το πρωί, το πρωινό σας θα ξεκινήσει με 2 μπανάνες και ένα μεγάλο ποτήρι γάλα. Θα ακολουθήσετε αυτό το απόγευμα για το μεσημεριανό γεύμα σας. Το βράδυ τρώνε 2 μπανάνες, τρώτε λαχανικά και πιείτε ένα ποτήρι γάλα.

Ημέρα 5 [ρύζι και τομάτες] - Σήμερα θα έχετε ένα φλιτζάνι ρύζι, έξι πλήρη ντομάτες (μεσαίο μέγεθος) και αφού έχετε πολλές ντομάτες, πίνετε 10 ποτήρια νερό σήμερα.

Ημέρα 6 [ρύζι και λαχανικά] - Ένα φλιτζάνι ρύζι και των πρώτων / μαγειρεμένα λαχανικά της αρεσκείας σας. Είναι συνιστάται να τρώτε ρύζι το πρωί και για το υπόλοιπο της ημέρας, τρώνε λαχανικά.

Ημέρα 7 [Φρούτα, λαχανικά και ρύζι] - Από την ημέρα επτά, τρώει φρούτα, λαχανικά και 1 φλιτζάνι ρύζι. Μπορεί να αντικαταστήσει τα φρούτα και τα λαχανικά με χυμούς, καθώς, αλλά αυτό είναι η αποφυγή.

Αυτό το καθεστώς δίαιτα λειτουργεί καλά με το κάψιμο περισσότερο λίπος από τη συσσώρευση αυτή και δεδομένου ότι αποφεύγει όλα τα είδη των ειδών διατροφής που τελικά παίρνει μετατρέπεται σε λίπος για να γίνει ένα μέρος του σώματός σας, η απώλεια βάρους είναι ταχύτερη και αβλαβείς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons