ΚΑΓΙΑΝΑΣ

ΥΛΙΚΑ

Ντομάτες
Αυγά
φέτα τυρί
 Πιπέρι
Ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΙΕΣ 

Ξεφλουδίζουμε της ντομάτες τις χοντρό κόβουμε οριζόντια σαν ροδέλες, τις τοποθετούμε στο τηγάνι με  ελληνικό ελαιόλαδο να σιγοψηθούνε δεν τις ανακατεύουμε απλώς με ένα πιρούνι η κάτι άλλο τις μετακινούμε να μην μας λιώσου. Όταν στεγνώσουν  από τα υγρά τους προσθέτουμε λίγο πιπέρι και την φέτα τυρί  κομματιασμένη γύρο γύρο  επιφανειακά .


Σε ένα μπολ Κτυπάμε τα αυγά  και προσθέτουμε ακόμη επάνω στης ντομάτες ελαιόλαδο και ρίχνομαι τα κτυπημένα αυγά γύρο γύρο  επιφανειακά , δεν τα ανακατεύουμε σε χαμηλή φωτιά και ελαφρός σκάλισμα και κούνημα του τηγανιού  και θα πάρει ο καγιανας μας το χρώμα της ομελέτας . το αδειάζουμε προσεκτικά σε στρογγυλό πιάτο. Σερβίρετε ζεστό.   και στην μέση του τραπεζιου για την παρέα μας . δεν βάζουμε αλάτι η φέτα είναι αλμυρή 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons