ΧΑΜΠΟΥΡΓΚΕΡ

  1.      Η κανονική  burger παίρνουμε 1 ένα  κιλό κιμά μοσχαρίσιο με ελαφρός πάχος για να μην μας γίνουν (στουπί) σκληρές,
    2.     Το αλατίζουμε το πυρώνουμε και το ανακατεύουμε καλά ,και το χωρίζουμε σε δέκα κομμάτια και το πατάμε να γίνει στην μορφή της burger


     


    Την ψήνουμε στα κάρβουνα που είναι και η ποιο σωστή ενέργεια. Εάν δεν υπάρχουν κάρβουνα αναμμένα τοποθετήσετε  στο γκριλ της κουζίνας σε ένα ταψάκι με χωρίς λάδια,  ή στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.
    Με όλους τους τρόπους της ψήνουμε και από της δυο μεριές κατά προτίμηση, ψημένες λίγο ή πολύ  

       


    Ανοίγουμε τα ψωμάκια και καλό είναι να τα καβουρντίσουμε λίγο, βάζουμε επάνω την burger και από εκεί και πέρα ότι θέλουμε ντομάτα μαρούλια μπέικον ψημένο   κρεμμύδια ωμά ή κρεμμύδια σοτέ  ή barbeque sauce ή διάφορα τυριά επάνω  λιωμένα

     Συνοδεύετε με πατάτες τηγανιτές και  ketchup


    Εάν βάλετε στον κιμά ψωμιά ή φρυγανιά τριμμένη  αυτό δεν είναι burgers   είναι πλέον μπιφτέκια     



    0 σχόλια :

    Δημοσίευση σχολίου

     
    Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons