Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΥΓΟΣΑΛΑΤΑ


ΥΛΙΚΑ

12 αυγά
Αλάτι
Πιπέρι
Μαγιονέζα

ΟΔΗΓΙΕΣ                                  
βράζουμε μια ντουζίνα αυγά καλά να είναι σκληρά. τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε  κομματάκια με τον κόφτη του αυγού, ή με το τρίφτη το πολύ χοντρό του. Προσθέτουμε αλάτι πιπέρι και κατά προτίμηση λευκό, και μαγιονέζα τα ανακατεύουμε ελαφρός. και είναι έτοιμη, διαιρείτε στο ψυγείο που έχει την καλή θερμοκρασία αρκετές ημέρες
                                    


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons