Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΑΛΑ ΚΡΕΜ




ΥΛΙΚΑ
για τα πιάτα μάς θέλουμε 
τα ανάλογα  τορτελίνια
κρέμα γάλακτος
τυρί τριμμένο
πιπέρι
μπέικον
μανιτάρια κονσέρβας

                              ΟΔΗΓΙΕΣ 
Κόβουμε μπέικον σε μικρά κομμάτια  και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μαζί με μερικά μανιτάρια κορσεβας με λίγο Λάδι τα σοτάρουμε ώσπου να τα ιδούμε μαραμένα καλά ,στραγγίζουμε  τα λάδια και προσθέτουμε κρέμα γάλακτος τα βράζουμε δυο λεπτά προσθέτουμε παρμεζάνα τριμμένη και λίγο πιπέρι , και τοποθετούμε μέσα τα βρασμένα τορτελίνια και τα βράζουμε  έως σότου  δέση η κρέμα. εάν χρειαστεί προσθέστε ακόμη λίγη κρέμα γάλακτος. σερβίρονται  ζεστά

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons