ΥΛΙΚΑ
500 γραμμάρια τραχανά
2 μέτρια κρεμμύδια
2 μέτριες ντομάτες ώριμες
Λίγη δάφνη
Αλάτι πιπέρι
Ελαιόλαδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σοτάρετε τα κρεμμύδια καλά προσθέστε την τομάτα κομμένη στο μπλέντε συνεχίστε το σοτάρισμα να μας δόση η ντομάτα λίγο χρώμα και ριχτέ τον τραχανά συνεχίζουμε το σοτάρισμα προσθέτουμε νερό αλάτι πιπέρι δάφνη ελαιόλαδο και τον βράζουμε ώσπου να χυλώσει. αντί για νερό μπορούμε να έχουμε για της σούπες πάντα κοτόζωμο ή ζωμό βοδινού .καλή όρεξη
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου