Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

ΣΝΙΤΣΕΛ ΑΛΑ ΚΡΕΜ


ΥΛΙΚΑ
για τα πιάτα μάς θέλουμε 
τα κατάλληλα σνίτσε, CUTLET 
κρέμα γάλακτος
τυρί τριμμένο
πιπέρι
μπέικον
μανιτάρια κονσέρβας
και το ανάλογο συνοδευτικό
ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ    ΚΡΕΜΑΣ
Κόβουμε μπέικον σε μικρά κομμάτια  και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μαζί με μερικά μανιτάρια κορσεβας με λίγο Λάδι τα σοτάρουμε ώσπου να τα ιδούμε μαραμένα καλά ,στραγγίζουμε  τα λάδια και προσθέτουμε κρέμα γάλακτος τα βράζουμε δυο λεπτά προσθέτουμε παρμεζάνα τριμμένη, και τοποθετούμε μέσα τα τηγανισμένα σνίτσελ (αλευρωμένα) να πάει επάνω τους η κρέμα  βάλτε τα  ατομικά στο κάθε πιάτο και επάνω ρίξετε σε όλα την κρέμα γάλακτος που έχουμε στο τηγάνι εάν χρειαστεί προσθέστε ακόμη λίγη κρέμα γάλακτος .συνοδεύετε με ρύζι  ή ριζότο και ότι σας αρέσει .
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε και άλλα κρέατα όπως Σνίτσελ μοσχαρίσια γάλακτος veal cutlet, ή κοτόπουλο chickens fingers, ψάρια, κ.λ.π. 
Για το αλεύρωμα τους δείτε στα αλευρώματα                                                     
κάνετε την συνταγή με μεράκι να είναι και νόστιμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons