ΚΟΥΝΕΛΙ ΦΡΙΚΑΣΕ ΜΕ ΑΝΤΙΔΙΑ

ΥΛΙΚΑ

1 κουνέλι 1 1/2 κιλό περίπου
1 κιλό αντίδια
1/2 κούπα . ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια μέτρια
2 αβγά
1 λεμόνι, αλάτι, πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ    


Τεμαχίζετε το κουνέλι και το τσιγαρίζετε σε  μια κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο και το κρεµµύδι, έως  ρόδο κοκκινίσει ελαφρά. Προσθέτετε το αλάτι πιπεριά και 1½ κούπα. νερό, τα σκεπάζετε και μαγειρεύετε  για 25 λεπτά στους 180 βαθμούς. Προσθέτετε τα αντίδια κομμένα σε μεγάλα τεμάχια και δύο κούπες νερό και αφήνετε το φαγητό να σιγοβράσει για 30 λεπτά περίπου στους 160 βαθμούς Κελσίους  Χτυπάτε πολύ καλά τα αβγά µε το  και προσθέτετε αργά το χυµό λεμονιού και λίγο ζουμί  από το φαγητό για να φτιάξετε το αβγολέμονο. Κατεβάζετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να ξεκουραστεί  για λίγα λεπτά πριν προσθέσετε το αβγολέμονο, Σερβίρετε το φαγητό σας ζεστό

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons