Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

ΣΑΛΤΣΑ ΜΗΛΟΥ


ΥΛΙΚΑ
4 μεγάλα μήλα
2 κουτ. σούπας βούτυρο
κουτ. σούπας γαλέτα
κουτ. σούπας σταφίδες 1 κουτ. σούπας ζάχαρη
1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
½ κούπα άσπρο κρασί 
αλάτι., πιπέρι,, κανέλα
                                                     ΟΔΗΓΙΕΣ

Σοτάρετε στο βούτυρο τα μήλα καθαρι­σμένα και, ψιλοκομμένα. Προσθέτετε τη γαλέτα και, συνεχίζετε το σοτάρισμα. Ρίχνετε τις σταφίδες, την κανέλα, το κρασί και, βράζετε ώσπου να μαλα­κώσουν τα μήλα. Προσθέτετε τη ζάχα­ρη, το ξύσμα λεμονιού, αλατοπίπερο και, σερβίρετε τη σάλτσα ζεστή.
Γίνεται, περίπου 2 κούπες και, συνο­δεύει, πουλερικά και, κυνήγι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons