ΥΛΙΚΑ
Μια συσκευασία πέννες
Ένα στήθος από κοτόπουλο
ελαιόλαδο
1/3 κουταλιά του γλυκού
λιωμένο φρέσκο σκόρδο .
ένα σφηνάκι vodka
100 γραμ, κρέμα γάλακτος
τυρί τριμμένο
προαιρετικά λιαστές ντομάτες πιπέρι λίγο αλάτι
προαιρετικά
λίγα φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
ΟΔΗΓΙΕΣ
Τεμαχίζουμε το κοτόπουλο στήθος σε
μπουκιές στενόμακρες ,και το σοτάρουμε με
ελαιόλαδο σε ένα βαθύ τηγάνι. Αφού σοταριστή σχεδόν να τρώγετε προσθέτουμε
1/3 κουταλιά του γλυκού λιωμένο φρέσκο σκόρδο
.συνεχίζομαι το σοτάρισμα για λίγο α
κόμη χωρίς να μας καεί το σκόρδο και το
σβήνομαι με vodka .
Και αφού εξατμιστεί το αλκοόλ προσθέτουμε
κόκκινη σάλτσα,ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ
και κρέμα γάλακτος λίγα φύλλα πλατύφυλλου βασιλικού
πιπέρι λίγο αλάτι και προαιρετικά λιαστές
ντομάτες παίρνουν μια βράση και προσθέτουμε της panes αφού της έχουμε βράσει, ανακατεύουμε και προσθέτουμε λίγο
Parnassian τυρί τριμμένο, και ανακατεύοντας ώσπου οι pennes
τραβήξουν τις σάλτσες και γενικά να μη ρέουν τα ζουμιά όχι όμως να
στεγνώσουν. Σερβίρονται ζεστές, και καλή όρεξη
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου