ΥΛΙΚΑ
για 5 άτομα
1 σακουλάκι μαυρομάτικα φασόλια
1 σακουλάκι μαυρομάτικα φασόλια
2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ματσάκι άνηθο
1 ματσάκι μαϊντανό
2 μεγάλες ντομάτες κομμένες σε μικρά κομμάτια
2 κουτ. σούπας πελτέ ντομάτας
Λάδι
Λάδι
Νερο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε μία κατσαρόλα, ρίχνετε λάδι και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τα αφήνετε να σοταριστούν
Προσθέτετε σκόρδο, μαϊντανό, άνηθο και τον πελτέ και τις ντομάτες και ρίχνετε 1 ποτήρι νερό. Αφήστε τα υλικά να βράσουν και να γίνουν μια πηκτή σάλτσα Όταν είναι έτοιμα τα φασόλια τα σουρώστε τα ξαναβάλετε τα στη κατσαρόλα. Ρίχνετε και τη σάλτσα που έχετε ετοιμάσει ανακατεύετε και τα αφήνετε να βράσουν ακόμη 10 λεπτά περίπου
Προσθέτετε σκόρδο, μαϊντανό, άνηθο και τον πελτέ και τις ντομάτες και ρίχνετε 1 ποτήρι νερό. Αφήστε τα υλικά να βράσουν και να γίνουν μια πηκτή σάλτσα Όταν είναι έτοιμα τα φασόλια τα σουρώστε τα ξαναβάλετε τα στη κατσαρόλα. Ρίχνετε και τη σάλτσα που έχετε ετοιμάσει ανακατεύετε και τα αφήνετε να βράσουν ακόμη 10 λεπτά περίπου
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου