ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΚΡΑΣΑΤΗ


ΥΛΙΚΑ

1 αρνίσια συκωταριά με όλα τα δικά της, ξέρει ο χασάπη σας
χυμό από 2 λεμόνια
ελαιόλαδο
αλάτι
3 φέτες σκόρδο
Κρασί (καλό)
πιπέρι
ρίγανη
μαϊντανό ψηλό κομμένο  
ελαιόλαδο

ΟΔΗΓΙΕΣ

Κόβουμε την συκωταριά  κομματάκια Την βράζουμε  2 λεπτά Μετά βάζουμε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια και το σκόρδο και τα σοτάρουμε καλά. Προσθέτουμε την βρασμένη συκωταριά και την σοτάρουμε πολύ καλά σε δυνατή φωτιά να κοκκινίσει την σβήνουμε με κρασί και τα αφήνουμε να εξατμιστεί το κρασί. Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, μαϊντανό, ρίγανη,  λίγο νερό και τα αφήνουμε να βράσουν καλά ώσπου βράσουν και τρώγονται προσθέτουμε το λεμονί παίρνει λίγη βράση των ενός λεπτού. Καλό θα είναι να έχει και λίγο ζουμί. Και θα καμαρώνετε για την συνταγή σας. Από πρακτικό επαγγελματία μάγειρα   

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons