ΥΛΙΚΑ
1,5 κιλό παϊδάκια αρνίσια
2 λεμόνια χυμό
½ φλ. Τσαγιού ελαιόλαδο
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
3 σκελίδες σκόρδο
Αλάτι, πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Α αναμιγνύετε το χυμό, το ελαιόλαδο, το σκόρδο λιωμένο
και το δεντρολίβανο ψιλό κομμένο σε μια λεκάνη . Βάζετε στη λεκάνη τα παϊδάκια
και τα ανακατεύετε να πάει παντού η μαρινάδα. Τα αφήνετε να μαριναριστούν από
το βράδυ. Τα βγάζετε από τη μαρινάδα, τα αλάτι πιπερώνετε και τα ψήνετε στα
κάρβουνα ή στο γκριλ.. Μπορείτε να ψήσετε τα παϊδάκια στο φούρνο, αφού τα
βάλετε σε ταψί και τα περιχύσετε με την σουρωμένη μαρινάδα. και
συνοδεύονται με χόρτα ή ρύζι. Σερβίρονται ζεστά
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου