ΦΙΛΕΤΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΓΕΜΙΣΤΑ

  ΥΛΙΚΑ

Μερικά κοτόπουλα φιλέτα, περίπου 
στα 300  γραμμάρια το καθένα 
Αλάτι, πιπέρι
Μουστάρδα
Κέτσαπ
Ψηλές φέτες ντομάτα
Ζαμπόν, τυρί της αρεσκείας
Μπέικον ψημένο
Πιπεριές σε στενόμακρα κομμάτια
και όλα αυτά σε μικρή ποσότητα για να μπορέσετε να τα τυλίξετε
                                                              ΥΛΙΚΑ
Παίρνουμε τα φιλέτα Και τα ανοίγουμε  καλά και τα χτυπάμε λίγο να  Απλώσουν ομοιόμορφα   τα αλάτι πιπέρι . τοποθετούμε επάνω   μουστάρδα λίγο κέτσαπ, ψιλές  φέτες  ντομάτες  ζαμπόν τυρί της αρέσκεια σας μπέικον ψημένο ,  πιπεριές ψιλοκομμένες και όλα αυτά σε μικρή ποσότητα για να μπορέσετε να τα τυλίξετε. Διπλώστε τα σε στενόμακρα στρογγυλά τεμάχια  και τοποθετήστε τα σε ένα ταψάκι η πυρεξ με της άκρες προς τα κάτω για να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο τα επαλείφομε με λαδολέμονο,  νερό πολύ λίγο  και ψήστε τα  στον φούρνο στους 200 βαθμούς περίπου 45 λεπτά . Σερβίρονται  με ριζότο ή και πατάτες τηγανιτές και φυσικά ότι δίπατε  κατά προτίμηση  και αρκετό λαδολέμονο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons