ΟΜΕΛΕΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

ΥΛΙΚΑ

6 αυγά
Μια χούφτα χοντρό κομμένο Σπανάκι
1 Πιπεριά  
Λίγα Μανιτάρια
1 Κρεμμύδι
Μερικά μπουκετάκια Μπρόκολο

ΟΔΗΓΙΕΣ 

Κόβετε τα λαχανικά σε στενόμακρα κομματάκια και σε ένα τηγάνι τα σοτάρετε για λίγα λεπτά  με ελαιόλαδο σκεπασμένα να κάνουν ατμό να μαλακώσουν.   
Χτυπάτε τα αυγά καλά Προσθέστε αλάτι και πιπέρι, Ρίχνετε μέσα τα λαχανικά και τα ανακατεύετε ελαφρός να πάει το μίγμα του αυγού παντού. Σε ένα μεγάλο τηγάνι προσθέτουμε 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και αφού ζεσταθεί προσθέτουμε το μίγμα,   
ψήνετε την ομελέτα σε σιγανή φωτιά περίπου 10 λεπτά με ένα καλό και σταθερό σκέπασμα γυρίσετε την  και από την άλλη μεριά για 5 περίπου. Σερβίρετε άμεσος για να μην καθίσει ο όγκος και αφού την ξαναγυρίσετε  με την αρχικής της  σειρά το επάνω

καλή όρεξη 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons