Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΡΙΚΑΣΕ

ΥΛΙΚA
1 κιλό χοιρινό
1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
2 ψιλοκομμένα μαρούλια
λίγα φρέσκα κρεμμυδάκια
μερικά φύλλα σέλινο
1 / 2 ματσάκι άνηθο
Αλατοπίπερο
3 αυγά
1 φρέσκο ​​χυμό λεμονιού
                                                                                    
ΟΔΗΓIΕΣ
Κόβουμε το κρέας σε μερίδες, Βάλτε σε μια κατσαρόλα να κάψει το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα κρεμμύδια, Προσθέστε το κρέας και συνεχίζουμε να σοτάρουμε, Προσθέτετε 2 φλιτζάνια νερό, το σέλινο, μαρούλι και άνηθο. Προσθέστε αλάτι και πιπέρι Αφήστε να βράσει 1 ½ ώρες Μόλις είναι έτοιμα, κατεβάζουμε από τη φωτιά. και προετοιμασία τις σάλτσας λεμονιού. Χωρισμένοι κρόκοι από ασπράδια, Χτυπάμε τα ασπράδια σε μαρέγκα  Βάλτε τους κρόκους μέσα στα ασπράδια . Προσθέστε το χυμό λεμονιού  Προσθέτουμε λίγο λίγο από το ζουμί από την κατσαρόλα, ανακατεύοντας συνεχώς για να αποφεύγετε την κοπή των αυγών . Αδειάστε το μείγμα στην κατσαρόλα,ανακινούμε την κατσαρόλα για να πάει η σάλτσα λεμονιού σε όλο το  το φαγητό. Και μια καλή όρεξη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons