ΥΛΙΚΑ
500γρ. Μπιζέλια φρέσκα ή κατεψυγμένα
200γρ κρεμμύδι ξερό τριμμένο κομμένο στο μπλέντερ
200γρ κρεμμύδι ξερό τριμμένο κομμένο στο μπλέντερ
2 καρότα τριμμένα με τον χοντρό του τρίφτη
60 ml ελαιόλαδο ελληνικό
50γρ κεφαλοτύρι τριμμένο
1 λίτρο νερό
1 λίτρο ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου
αλάτι , πιπέρι
1 λίτρο νερό
1 λίτρο ζωμός κρέατος ή κοτόπουλου
αλάτι , πιπέρι
Δυο πατάτες τριμμένες με τον χοντρό του τρίφτη
Λίγα κομμάτια σέλινο, κομμένο στο μπλέντερ
Μερικές φέτες μπέικον άψητο σε μικρά κομμάτια
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά και τα βράζουμε ώσπου να λυόσουν και γίνουν μια πηκτή μάζα. Ανακατεύονται και προσθέτουμε και λίγο νερό ακόμη εάν είναι απαραίτητο. μπορούμε να την περάσουμε και από το σουρωτήρι αφού έχει βράση, για να είναι ποιο πολύ αναμιγμένη. Την σερβίρουμε ζεστή και ρίχνουμε επάνω μερικά κρουτών. Οδηγίες για κρουτων εδώ
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου