ΥΛΙΚΑ
3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένος
Φρέσκος βασιλικός
2 σκελίδες σκόρδο
2 κουτ. γλυκού κουκουνάρι
6 κουτ. σούπας λάδι
100 γρ. παρμεζάνα
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζετε στο μπλέντερ τον βασιλικό, το σκόρδο και, το κουκουνάρι, και, τα αφήνετε να γίνουν ομοιόμορφος πολτός. Προσθέτετε λίγο-λίγο το λάδι, και, την τριμμένη παρμεζάνα, ώστε να δίνει, μια πηχτή σάλτσα. Γίνεται περίπου ½ κούπ. και συνοδεύει, ζυμαρικά, κρύο ψάρι, ή κρέας και σαλάτες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου