ΤΖΑΤΖIΚΙ


ΥΛΙΚΑ
1 γιαούρτι   
1 ψιλοκομμένο άνηθο 
1 κουταλιά γλυκού ελαιόλαδο 
1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο 
1 πρέζα αλάτι 
Αγγούρι ξυσμένο και στiμένο για να φύγει όλο του το νερό
                                                          
ΟΔΗΓΙΕΣ          
 Τρίψετε το αγγούρι με τον χοντρό του τρίφτη και βάλετε το τριμμένο μέσα σε μια καθαρή πετσέτα στρίφτε την πετσέτα και κάντε μια μπάλα κυλάτε την επάνω στο τραπέζι και ταλαιπωρήστε την μπάλα  να μαλακώσει το τριμμένο αγγούρι και όλο στρίβετε την πετσέτα για να πρεσάρετε το μίγμα. επιμείνατε στο στύψιμο όσο πιο στεγνό είναι το τριμμένο αγγούρι τόσο και ποιο ωραίο θα είναι το τζατζίκι σας ,σας ταλαιπώρησα λίγο  Ανακατεύετε όλα τα υλικά μαζί. Αφήνετε το μείγμα στο ψυγείο τουλάχιστον 30 λεπτά πριν το σερβίρετε

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons