ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΑΡΙΣΜΑ - ΑΛΕΥΡΏΜΑΤΑ

ΥΛΙΚΑ

Παίρνουμε μερικά σνίτσελ, τις προτιμήσεις μας  από τον χασάπη !.
κοτόπουλο, Φιλετάκια
ψάρια ,(γλώσσα)
λεπτά μοσχαρίσια γάλακτος,  Φιλετάκια
Χοιρινού Φιλετάκια
Τ΄ανοίγουμε  λεπτά. ή λέμε του χασάπη να το κάνει και να τα περάσει από την μηχανή
αυγά, πιπέρι , αλάτι,
τυρί τριμμένο πικάντικο,
αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Τα βάζουμε επάνω Στο τραπέζι και τα αλατίζουμε πιπερώνουμε και τα πασπαλίζουμε με τυρί παρμεζάνα τα γυρίζουμε ανάποδα και επαναλαμβάνουμε το ίδιο .τα πατάμε με της παλάμες μας να κολλήσει καλά επάνω το τυρί το τριμμένο. Τα αφήνουμε λίγο να τραβήξουν. Εν τω μεταξύ  χτυπάμε καλά δυο αυγά ανάλογα τι ποσότητα έχουμε με λίγο γάλα. Πιάνουμε ένα ένα  τεμάχιο και το αλευρώνουμε καλά πατώντας με της παλάμες μας και τα βάζουμε ένα επάνω στο άλω, εν συνέχεια πιάνουμε ένα ένα  και το κολυμπάμε μέσα στο μείγμα με τα αυγά και γάλα  και τα ρίχνουμε στην φρυγανιά τα πατάμε με της παλάμες μας να κολλήσει η φρυγανιά καλά και τα βάζουμε σε ένα δίσκο, και εάν βάλουμε και δεύτερη στρώση βάζουμε στο ενδιάμεσο μια λαδόκολλα .Μπορούμε να τα τηγανίσουμε αμέσως ή αν θέλουμε τα βάζουμε στον καταψύκτη και τα χρησιμοποιήσουμε όταν θέλουμε


Με την ίδια συνταγή μπορούμε να αλευρώσουμε οποιουδήποτε κρεατικό , ή μικρά κομματάκια κοτόπουλο να φτιάξουμε chicken  fingers,    ή ψάρια όπως γαρίδες μπορούμε να της ανοίγουμε σε τύπου πεταλούδας, και διάφορα άλλα ψάρια φιλέτα. στα ψάρια να μη βάλουμε τυρί τριμμένο.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons