ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ Ή ΤΟΝΟΣΑΛΑΤΑ - ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ NEW YORK

                                                     ΥΛΙΚΑ 

 

Ένα κοτόπουλο
Ένα σέλερι, καρδούλες, τρυφερό
Αλάτι, πιπέρι
Μαγιονέζα

                                                     ΟΔΗΓΙΕΣ

 Βράζουμε ένα κοτόπουλο μεγάλο καλά ώσπου να τρώγετε. Το αφήνουμε να κρυώνει, ή το  βράζουμε από βραδύς και το έχουμε στο ψυγείο.  Το ξεκοκαλίζουμε και κρατάμε μόνο το κρέας χωρίς παχιά και πέτσες, Το κόβουμε σε μικρά κομματάκια σε ένα μπολάκι

Παίρνουμε τα τρυφερά κομμάτια από Το σέλερι και τα κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια,  το στύβουμε με της παλάμες μας να φύγουν τα υγρά .

προσθέτουμε το κομμένο σέλινο αλάτι, πιπέρι, και μαγιονέζα, τα ανακατεύουμε καλά ,και είναι έτοιμη.

Διατηρείτε στο ψυγείο αρκετές ημέρες.

 

Με τον ίδιο τρόπο φτιάχνεις και την τονοσαλάτα 



0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons