ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

      ΥΛΙΚΑ
 1 κιλό φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
3 ντομάτες χυμός ενός λεμονιού
Λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη

Μερίδες 6
                                    ΟΔΗΓΙΕΣ
Κόβετε το κρέας σε 30 ισομεγέθη κομ­μάτια, τα πασπαλίζετε με αλατοπίπε­ρο και τα περιχύνετε με λαδολέμονο.
Περνάτε τα κομμάτια του κρέατος ανά 5 σε 6 μεταλλικές σούβλες, βάζοντας ανάμεσα στο κρέας από ένα κομμάτι πιπεριά, ένα κομμάτι κρεμμύδι και ένα κομμάτι ντομάτα.

Ψήνετε τα σουβλάκια σε ψηστιέρα ή στο γκριλ για 15 περίπου λεπτά, γυρί­ζοντας τα από όλες τις πλευρές.
Στη διάρκεια του ψησίματος τα πα­σπαλίζετε με λαδολέμονο και ρίγανη.
Τα σερβίρετε αμέσως με σαλάτα, πατά­τες τηγανητές ή πιλάφι.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons