ΥΛΙΚΑ
1 κιλό φιλέτο χοιρινό ή μοσχαρίσιο
1 πράσινη πιπεριά
1 κρεμμύδι
3 ντομάτες χυμός ενός λεμονιού
Λάδι
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
Μερίδες 6
ΟΔΗΓΙΕΣ
Κόβετε το κρέας σε 30 ισομεγέθη κομμάτια, τα πασπαλίζετε με αλατοπίπερο και τα περιχύνετε με λαδολέμονο.
Περνάτε τα κομμάτια του κρέατος ανά 5 σε 6 μεταλλικές σούβλες, βάζοντας ανάμεσα στο κρέας από ένα κομμάτι πιπεριά, ένα κομμάτι κρεμμύδι και ένα κομμάτι ντομάτα.
Ψήνετε τα σουβλάκια σε ψηστιέρα ή στο γκριλ για 15 περίπου λεπτά, γυρίζοντας τα από όλες τις πλευρές.
■
Στη διάρκεια του ψησίματος τα πασπαλίζετε με λαδολέμονο και ρίγανη.
Τα σερβίρετε αμέσως με σαλάτα, πατάτες τηγανητές ή πιλάφι.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου