ΥΛΙΚΑ
1 κιλό τοστ σταρένιο
2 κ,σ ρίγανη ξερή
1 κούπα τυρί τριμμένο
1 κ,σ σκόρδο σκόνη
½ κούπα ελαιόλαδο
ΟΔΗΓΙΕΣ
Παίρνουμε ένα κιλό ψωμί τοστ κατά προτίμηση λίγο μπαγιάτικο για να κόβετε
ποιο εύκολα,
Αφαιρούμε της άκρες και το κόβουμε σε μικρούς κύβους, τα πασπαλίζουμε με λίγο
ελαιόλαδο, τυρί τριμμένο, ξερή ρίγανη, και σκόνη σκόρδο ή και (φρέσκο λιωμένο).
Τα ανακατεύουμε καλά να πάνε τα υλικά παντού.
Τα απλώνουμε σε ένα ρηχό ταψί και τα φουρνίζουμε σε χαμηλούς βαθμούς γύρο 100
με 120 βαθμούς Κελσίους. Τα ανακατεύουμε σταδιακά και τα αφήνουμε στο φούρνο καμία
ώρα περίπου, να γίνουν φρυγμένα, εάν βλέπεται και αρπάζουν (καίγονται) χαμηλώστε την θερμοκρασία του φούρνου.
Διατηρούνται στο ψυγείο για αρκετό διάστημα και πολύ
μεγαλύτερο στον καταψύκτη.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου