ΤΥΡΟΠΙΤΑ

ΥΛΙΚΑ
(για τη βάση):
1 σακουλάκι φαρίνα που φουσκώνει μόνη της
1 γιαούρτι
ελαιόλαδο  όσο χωράει το κεσεδάκι  από το γιαούρτι)
Υλικά (για τη στρώση):
3 φλιτζάνια τσαγιού φέτα, και  Γκούντα
ζαμπόν 3-4 αβγά
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύουμε τα υλικά για τη βάση με το χέρι  φτιάχνουμε μία βάση. Απλώνουμε τη βάση σε ένα ταψί 25 εκ περίπου. Από πάνω τώρα στρώνουμε τα τυριά (ζαμπόν. Χτυπάμε 3-4 αβγά με ένα εβαπορέ γάλα και περιχύνουμε το ταψί. Βάζουμε την τυρόπιτα στο φούρνο στη χαμηλή θέση 160 C 3/4 της ώρας περίπου. Θα κοιτάξετε να έχει πάρει   χρώμα από πάνω.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons