Πέμπτη, 25 Αυγούστου 2016

Σνίτσελ αλά κρεμ

ΥΛΙΚΑ

για τα πιάτα μάς θέλουμε 
τα κατάλληλα σνίτσε,
κρέμα γάλακτος
τυρί τριμμένο
πιπέρι
μπέικον
μανιτάρια κονσέρβας

ΟΔΗΓΙΕΣ

Αλευρώνουμε δείτε στα αλευρώματα  και Τηγανίσουμε τα σνίτσελ.
Κόβουμε μπέικον σε μικρά κομμάτια  και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μαζί με τα μανιτάρια κορσεβας με λίγο Λάδι τα σοτάρουμε ώσπου να τα ιδούμε μαραμένα καλά ,στραγγίζουμε  τα λάδια και προσθέτουμε κρέμα γάλακτος τα βράζουμε δυο λεπτά προσθέτουμε παρμεζάνα τριμμένη, και τοποθετούμε μέσα τα τηγανισμένα σνίτσελ να πάει επάνω τους η σάλτσα κρέμα  βάλτε τα  ατομικά στο κάθε πιάτο και επάνω ρίξετε σε όλα την σάλτσα κρέμα   γάλακτος που έχουμε στο τηγάνι εάν χρειαστεί προσθέστε ακόμη λίγη κρέμα γάλακτος .συνοδεύετε με ρύζι  ή ριζότο και ότι σας αρέσει .
Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να φτιάξουμε και άλλα κρέατα όπως Σνίτσελ μοσχαρίσια γάλακτος veal cutlet, ή κοτόπουλο chickens fingers, ψάρια, κ.λ.π. 
Για το αλεύρωμα τους δείτε στα αλευρώματα                                                     
κάνετε την συνταγή με μεράκι να είναι και νόστιμη.




0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons