ΥΛΙΚΑ
1 1/5 κιλό χοιρινό μπούτι κομμένο σε μικρά κομματάκια)
1 κονσέρβα κομματιασμένη μανιτάρια
1 κονσέρβα ντοματάκια ψιλοκομμένα
2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 ποτηράκι κρασιού κονιάκ,
ελαιόλαδο
250 γρ. κεφαλογραβιερα
ή ρεγκάτο
αλάτι, πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Το αλατο πιπερώνουμε το κρέας και το περνάμε λίγο από το τηγάνι να ροδίσει ,Σε μια κατσαρόλα σωτάρουμε τα κρεμύδια ροδέλες και τα μανιτάρια Εν συνεχεία προσθέτουμε τα κομματάκια ντομάτας και βράζουμε την σάλτσα για 15 λεπτά περίπου σε μέτρια φωτιά Στην συνέχεια προσθέτουμε τα κομματάκια χοιρινού και το κονιάκ ...Αφήνουμε για 20 λεπτά τουλάχιστον να βράσει και αφού έχει το χοιρινό σχεδόν ψηθεί ρίχνουμε το φαγητό σε ένα πήλινο ή και πυρέξ προσθέτουμε το τυρί κομένο σε μικρούς κύβους και ψήνουμε το φαγητό στους 200 βαθμούς για 20 περίπου λεπτά ακόμα μέχρις ώσπου λιώσει το τυρί και βράσει το κρέας.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου