ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε ένα μίξερ βάζουμε 4-5 σκελίδες σκόρδο
5 φιλέτα αντσούγιες [σαρδέλες] καλές
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
1 κουταλάκι σούπας Worcestershire sauce
2 Κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1-2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
Τα χτυπάμε να λιώσουν καλά. Προσθέτουμε Μισή κούπα του καφέ λεμονί φρέσκο Μισή κούπα του καφέ μπαλσάμικο ξύδι. Και τα χτυπάμε καλά να λιώσουν
Προσθέτουμε Μισή κούπα του καφέ croutons Τα ξανακτυπάμε να λιώσουν καλά και τα croutons
Προσθέτουμε 3 κούπες του καφέ ελαιόλαδο και τα χτυπούμε όλα μαζί Ώσπου η σάλτσα γίνει Κρεμώδης.Ταρακουνήστε την καλά πριν από κάθε χρήση Διατηρείτε στο ψυγείο για αρκετές ημέρες
Ψωμάκια toast κομμένα σε κύβους τα πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο σκόρδο λιωμένο και ρίγανη τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ. και τα απλώνουμε σε ένα ταψί και στον φούρνο σε χαμηλή φωτιά περίπου 100 βαθμούς και σταδιακά τα ανακατεύουμε ώσπου να γίνουν φρυγανοτά
Και καλή όρεξη
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου