ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΑΠO ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ


















ΥΛΙΚΑ
200 γρ. μέτρια 
μανιτάρια,
1 αυγό,
2 σκελίδες σκόρδο,
λίγο ψιλοκομμένο
μαϊντανό,
μία κουταλιά τριμμένη
φρυγανιά και μία πεκορίνο,
αλάτι,
πιπέρι.
                                                     ΟΔΗΓΙΕΣ

Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, πλένουμε, καθαρίζουμε και σκουπίζουμε καλά τα μανιτάρια. Τα ψιλοκόβουμε και τα ρίχνουμε σ' ένα μπολ, προσθέτουμε το αυγό, το σκόρδο, το μαϊντανό, τη φρυγανιά, το πεκορίνο, λίγο αλάτι και πιπέρι και ζυμώνουμε το μείγμα μέχρι να γίνει ομοιογενές. Σκεπάζουμε το μπολ με διαφανή μεμβράνη και το βάζουμε για 10 λεπτά στο ψυγείο για να σφίξει το μείγμα. Πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα ισιώνουμε λίγο. Ντύνουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα ταψάκι, βάζουμε πάνω τα κεφτεδάκια και τα ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά σε φούρνο, στους 180 βαθμούς, γυρίζοντας τα στη μέση του ψησίματος.


0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons