Τορτελίνια αλα κρέμ

 

ΥΛΙΚΑ

Για τα πιάτα μάς θέλουμε 
500 γραμ. τορτελίνια 
250ml κρέμα γάλακτος 
1 φέτα μπέικον ψιλοκομμένη 
200 γρμ, τυρί τριμμένο της αρέσκεια σας 
πιπέρι λευκό (μια πρέσα) 
2 φέτες μπέικον 
μανιτάρια κονσέρβας ένα (μονό χούφτο 
Ελαιόλαδο 3 κουταλιές της σούπας

 ΟΔΗΓΙΕΣ

 1ον Βράζουμε τα τορτελίνια για 3 λεπτά λιγότερο οπόσο  αναγράφεται ο χρόνο στην συσκευασία.

Τα σουρώνουμε, ρίχνουμε μια κουταλιά ελαιόλαδο και τα ανακατεύουμε να μην κολλήσουν, δεν τα βάζουμε κάτω από το κρύο νερό να ξεπλυθούν φεύγει το άμυλο.  

 2ον κόβουμε το μπέικον σε μικρά κομμάτια  και τα ρίχνουμε σε ένα τηγάνι μαζί με τα μανιτάρια κονσέρβας με 2 κουταλιές ελαιόλαδο  τα σοτάρουμε ώσπου να τα δούμε να μαραθούν  καλά .

Στραγγίζουμε  τα λάδια και προσθέτουμε κρέμα γάλακτος τα βράζουμε δυο λεπτά, προσθέτουμε  τα βρασμένα τορτελίνια  πιπέρι το τυρί τριμμένο  και τα βράζουμε  έως Σώτου  δέση η κρέμα. εάν χρειαστεί προσθέστε ακόμη λίγη κρέμα γάλακτος, ή λίγο νερό που βράσαμε  τορτελίνια … δεν συνιστώ αλάτι το τυρί είναι είδη αλμυρό…

  Σερβίρονται  ζεστά 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons