ΤΥΡΙ ΣΑΓΑΝΑΚΙ


 ΥΛΙΚΑ          

250 γρ. κεφαλοτύρι ή άλλο σκληρό τυρί
αλεύρι
λάδι
λεμόνι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Κόβετε το τυρί σε φέτες πάχους 1 εκατοστό και τις βρέχετε με κρύο νερό και τις αλευρώνετε, τις τηγανίζετε σε τηγάνι όπου έχει κάψει το λάδι. Μόλις ροδίσουν από τη μια πλευρά τις γυρίζετε από την άλλη και τις σερβίρετε ζεστές περιχυμένες με χυμό λεμονιού.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons