ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΣΕΛΙΝΟ


ΥΛΙΚΑ

1,5 κιλό χοιρινό κρέας
2,5 κιλά σέλινο 300γρ. λάδι
1 κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
1 κρεμμύδι
Αλάτι και πιπέρι

 ΟΔΗΓΙΕΣ

Βράζουμε το κρέας σε μια κατσαρόλα με νερό. Όταν το κρέας είναι έτοιμο, κρατάμε το ζωμό. Σε μία άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το λάδι, προσθέτουμε τα σέλινα χοντροκομμένα και τα σοτάρουμε δέκα λεπτά περίπου. Προσθέτουμε τον πελτέ, το αλάτι και πιπέρι, το κρέας και το ζωμό που έχουμε κρατήσει. Αφήνουμε το φαγητό να βράσει σε σιγανή φωτιά. Αν θέλουμε, στο τέλος προσθέτουμε αβγολέμονο. Σερβίρετε ζεστό .

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons