ΥΛΙΚΑ
1 αρνίσια συκωταριά
1 μπόλια
2 κιλά έντερα
Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
ΟΔΗΓΙΕΣ
Πλένετε τα έντερα πολύ καλά μέσα κι έξω, αφού τα γυρίσετε από την ανάποδη. Χρησιμοποιώντας ένα λεπτό ξυλάκι. Κόβετε σε κομμάτια τα εντόσθια, τα ράντιζε με αλάτι, πιπέρι και ρίγανη. Περνάτε τα κομμάτια ανακατεμένα σε λεπτές σούβλες, ώσπου να τελειώσουν. Κόβετε τη μπόλια σε τόσα κομμάτια όσες είναι οι σούβλες. Τυλίγετε τη μπόλια γύρω από κάθε έτοιμη σούβλα και μετά τυλίγετε από πάνω τα έντερα (Ξεκινάτε από τη μια άκρη και φτάνετε στην άλλη και ξανά προς τα πίσω σταυρωτά, μέχρι α σκεπαστούν καλά με έντερα όλα τα κομμάτια). Πασπαλίζετε με αλατοπίπερο και ρίγανη, αλείφετε με λάδι και ψήνετε στα κάρβουνα η στον φούρνο, ώσπου να ροδίσει καλά γύρω γύρω. Βράζετε από τις σούβλες και σερβίρετε ζεστό κομμένο σε φέτες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου