ΥΛΙΚΑ
½ κιλό γαρίδες
2 κρεμμύδια ξερά
2 σκελίδες σκόρδο
½ κιλό ντομάτες
250γρ. φέτα
½ κούπα λάδι
Μαϊντανός, θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ζεσταίνετε σε τηγάνι, το λάδι και ρίχνετε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένα. Σοτάρετε για 3 λεπτά ανακατεύοντας και πρόσθετε τις ντομάτες λιωμένες, αλατοπίπερο και το θυμάρι. Σκεπάζετε το τηγάνι και σιγοβράζετε για 20 λεπτά. Προσθέτετε τι γαρίδες καθαρισμένες και βράζετε για 3 λεπτά. Τέλος, προσθέτετε τη φέτα σε κομμάτια και μόλις λιώσει σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου