ΥΛΙΚΑ
5 ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες
1 πιπεριά ψιλοκομμένη
1 ματσάκι δυόσμο
2 κρεμμύδια ξερά μέτρια ψιλοκομμένα
1 μελιτζάνα ψιλοκομμένη
1ποτυρι νερό
2 φλιτζάνια αλεύρι
Ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Σε μια λεκάνη βάζουμε όλα τα υλικά εκτός το αλεύρι και το νερό και τα ανακατεύουμε πολύ καλά.
Προσθέτουμε αλεύρι και το νερό και τα ανακατεύουμε πάλι καλά έτσι ώστε το αλεύρι να λιώσει και να πάει παντού. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το Ελαιόλαδο να κάψει. Παίρνουμε με ένα κουτάλι και το κολυμπάμε στο νερό, και παίρνουμε κουταλιά, κουταλιά από το μείγμα και τα τηγανίζουμε καλά. Με προσοχή να πάρουν οι ντοματοκεφτέδες ένα ωραίο ξανθοκόκκινο χρώμα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου