ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ



ΥΛΙΚΑ
½ κιλό κιμάς
2 φέτες ψωμί μπαγιάτικο       
1 αυγό
1 κρεμμύδι
1 κούπα σούπα αλεύρι
1 κούπα λάδι
2 κουτ. σούπας δυόσμος
1 κουτ. σούπας ρίγανη
1 κουτ. σούπας ξύδι
Αλάτι, πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ανακατεύετε ον κιμά με το ψωμί που έχετε μουλιάσει σε νερό και έχετε στύψει πολύ καλά. Προσθέτετε τον δυόσμο, τη ρίγανη, το κρεμμύδι τριμμένο, το ξύδι, το αυγό και πιπέρι. Ζυμώνετε πολύ καλά και αφήνετε στο ψυγείο για μίση ώρα. Πλάθετε τους κεφτέδες, τους αλευρώνετε και τους τηγανίζετε σε καυτό λάδι να ροδίσουν και από τις δυο πλευρές. Τους σερβίρετε ζεστούς.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons