ΒΥΣΣΙΝΟ ΓΛΥΚΟ


ΥΛΙΚΑ
κιλό βύσσινο
1200 γρ. ζάχαρη
κούπες νερό

                                                 ΟΔΗΓΙΕΣ

Καθαρίζετε τα κοτσάνια και αφαιρεί­τε τα κουκούτσια με το ειδικό εργα­λείο. Πλένετε τα κουκούτσια στο νερό, τα ανακατεύετε και στραγγίζετε το νερό. Βάζετε το νερό να βράσει σε κατσαρόλα μαζί με τη ζάχαρη και τα βύσσινα, σε σιγανή φωτιά. Αφαιρείτε τον αφρό που σχηματίζεται και αφήνετε να δέσει, το σιρόπι του. Όταν τα βγάλετε από τη φωτιά, ανακα­τεύετε τα βύσσινα συχνά στην κατσα­ρόλα, γιατί έτσι το βύσσινο διατηρεί καλύτερα το σχήμα του.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons