ΥΛΙΚΑ
650 γρ. αλεύρι
1 κούπα μούστος
1 κούπα ζάχαρη
½ κούπα λάδι
½ κούπα χυμός πορτοκαλιού
3 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
1 κουτ. γλυκού σόδα
1 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
½ κουτ. γλυκού γαρύφαλλα
Τριμμένα
ΟΔΗΓΙΕΣ
Ανακατεύετε καλά το λάδι με τη ζάχαρη. Προσθέτετε τον χυμό, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα, τη σόδα, τα γαρούφαλλα και τον μούστο. Ανακατεύετε και ρίχνετε το αλεύρι. Ζυμώνετε, ώστε η ζύμη να πλάθετε εύκολα και την πλάθετε σε κουλούρια. Τα βάζετε σε βουτυρωμένο ταψί και τα ψήνετε στους 180°C για ένα τέταρτο περίπου.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου