ΥΛΙΚΑ
450 γρα. Λαχανάκια Βρυξελλών
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1 / 2 κουταλιές σάλτσα σκόρδου
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1 / 2 κουταλιές σάλτσα σκόρδου
μαύρο πιπέρι, στην προτίμηση
ΟΔΗΓΙΕΣ
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Πλύντε και κόψτε τα λαχανάκια Βρυξελλών και το τέταρτο μήκος.
2. Βάλτε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
3. Προσθέστε τα λάχανα και τα μαγειρεύουμε για περίπου 3-5 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να καφέ. Αν απορροφήσει όλο το λάδι,
2. Βάλτε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
3. Προσθέστε τα λάχανα και τα μαγειρεύουμε για περίπου 3-5 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να καφέ. Αν απορροφήσει όλο το λάδι,
4. Προσθήκη σάλτσα σκόρδου και ανακατεύετε μέχρι να είναι επικαλυμμένα τα λάχανα.
5. Προσθέστε μια πρέζα μαύρο πιπέρι και μαγειρεύουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα ή έτσι.
6. Σερβίρετε αμέσως.
5. Προσθέστε μια πρέζα μαύρο πιπέρι και μαγειρεύουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα ή έτσι.
6. Σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου