ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του
1 ½ κούπα λάδι
1 ½ κούπα ζάχαρη
½ κούπα κρασί ημίγλυκο
1 ½ κούπα νερό
½ κούπα σουσάμι
2 κουτ. γλυκού κανέλα σκόνη
ΟΔΗΓΙΕΣ
Χτυπάτε καλά το λάδι με τη ζάχαρη. Προσθέτετε το κρασί, το νερό, το σουσάμι, την κανέλα και το αλεύρι. Ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά και ρίχνετε το μείγμα σε βουτυρωμένο ταψί. Ψήνετε τη $φανουρόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο για σαράντα πέντε λεπτά στους 180°C.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου