ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ


ΥΛΙΚΑ
Πατάτες
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Ρίγανη
Σάλτσα
ΟΔΗΓΙΕΣ
Καθαρίζουμε  της πατάτες και της κόβουμε κατά μήκος πλατιές, όχι σαν της τηγανιτές   σε πάχος μισού πόντου περίπου. Της αλατίσουμε και λίγη ρίγανη  και της αφήνουμε λίγο να τραβήξουν. Της τοποθετούμε στην σχάρα και της ψήνουμε σε χαμηλή φωτιά και από της δυο πλευρές. Της βιάσουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε το κατάλληλη σάλτσα dressing.
Για να της κόψετε καλά και ίσια , κόψετε την πατάτα από την το μήκος της μια φέτα και την τομή αυτή ακουμπήστε την στο τραπέζι  έτσι να κάθετε σταθερά και θα της  ταμαχιάσετε ποιο εύκολα και ομοιόμορφες. 

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons