ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ




Η ημέρα των Χριστουγέννων πέφτει στις 25 Δεκεμβρίου και είναι μια ευκαιρία για τους Χριστιανούς να γιορτάζουν τη γέννηση του Ιησού. Πολλοί άνθρωποι, ακόμη και αν δεν είναι χριστιανός, δίνουν μεταξύ τους τα δώρα, να προετοιμάσει ειδικά γεύματα και να διακοσμούν τα σπίτια τους αυτή τη στιγμή του έτους. Πολλές πτυχές των εορτασμών των Χριστουγέννων προέρχονται από γιορτές χειμώνα στην Ευρώπη. Ωστόσο, είναι όλο και περισσότερο επηρεάζεται από το αυστραλιανό κλίμα και την άγρια ​​ζωή.
Τι κάνουν οι άνθρωποι;
Οι άνθρωποι συχνά περνούν την ημέρα των Χριστουγέννων με τα μέλη της οικογένειας ή στενούς φίλους. Ημέρα των Χριστουγέννων πέφτει στη μέση του σχολικών διακοπών του καλοκαιριού και οι δύο 25 και 26 Δεκεμβρίου είναι αργίες. Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι εορτασμό του γεγονότος μακριά από το σπίτι, σε πάρκα διακοπών, σε κάμπινγκ ή σε σπίτια συγγενών.
Τις εβδομάδες πριν την ημέρα των Χριστουγέννων, πολλοί άνθρωποι διακοσμούν τα σπίτια τους με χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά. Αυτές περιλαμβάνουν συχνά ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο, κεριά ή μικρά ηλεκτρικά φώτα, στολίδια από γυαλί, πούλιες, χιονάνθρωπους, ψεύτικο χιόνι και τα στοιχεία του Αϊ Βασίλη με κόκκινο τρίχωμα, στολισμένα ρούχα του. Συνήθως είναι Αυστραλοί διακοσμήσεις χρησιμοποιούνται επίσης. Πρόκειται για στολίδια από γυαλί ή ξύλινα στολίδια διακοσμημένα με εικόνες της άγριας φύσης της Αυστραλίας, όπως bilbies, κοάλα, παπαγάλους βασιλιάς, Waratah λουλούδια, ή αυστραλιανή ορόσημα. Μικρά αγάλματα του αυτόχθονα ζώα ντυμένοι με «Σάντα», καπέλα και έλκηθρα τράβηξε από ομάδες των έξι λευκά καγκουρό είναι επίσης δημοφιλή, όπως είναι τα στοιχεία του Αϊ Βασίλη σε ρούχα παραλία.
Την ημέρα των Χριστουγέννων, τα παιδιά ελπίζουμε να λάβετε δώρα σε αποθήκευση ή κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο από τη μυθική φιγούρα Santa Claus. Τις εβδομάδες πριν από τα Χριστούγεννα, γράφουν επιστολές προς αυτόν έτσι ώστε να ξέρει τι θέλουν. Σε μερικές ιστορίες, Άγιος Βασίλης φοράει ένα παχύ κόκκινο, γούνα-στολισμένα κοστούμι και ταξιδεύει σε ένα έλκηθρο τράβηξε από ταράνδους. Σε άλλες φοράει σορτς και μια χαλαρή, έντονα χρώματα πουκάμισο και έλκηθρο του τραβιέται από έξι λευκά καγκουρό. Σε μερικές οικογένειες, μεμονωμένα μέλη ανταλλάσσουν δώρα.
Πολλοί άνθρωποι τρώνε ένα ειδικό γεύμα την ημέρα των Χριστουγέννων. Παραδοσιακά, το κύριο γεύμα ήταν παρόμοια με τα γεύματα των Χριστουγέννων σερβίρεται στην Ευρώπη. Οι συνίσταντο, ψητά κρέατα και τα λαχανικά και το βαρύ κέικ φρούτων και στον ατμό πουτίγκες. Ένα μικρό νόμισμα ήταν συχνά ψημένο μέσα σε μια πουτίγκα στον ατμό, το οποίο περιέλουσαν με καύση αλκοόλ προτού σερβιριστεί. Όποιος βρει το νόμισμα στο δικό του τμήμα, θα έχουν ένα τυχερό έτος. Ωστόσο, τώρα πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να κρατήσει ένα μπάρμπεκιου στην παραλία ή ένα πικ-νικ σε ένα πάρκο ή ετοιμάστε ένα γεύμα από κρύα κρέατα και τα θαλασσινά που ακολουθείται από Pavlova, ένα μαλακό τούρτα μαρέγκα που ολοκληρώνεται με σαντιγύ και φρέσκα φρούτα.
Δημόσια ζωή
Ημέρα των Χριστουγέννων πέφτει στο σχολικών διακοπών του καλοκαιριού. Όλα τα σχολεία και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, πολλές επιχειρήσεις και πολλά καταστήματα έκλεισαν την ημέρα των Χριστουγέννων. Μερικά συστήματα δημόσιων μεταφορών κλείσει και άλλοι προσφέρουν μόνο μια περιορισμένη υπηρεσία. Εάν επιθυμείτε να ταξιδέψετε με δημόσια συγκοινωνία, είναι μια καλή ιδέα να ελέγξει τις υπηρεσίες προτού να κάνετε τα σχέδιά σας.
Ιστορικό και σύμβολα
Την ημέρα των Χριστουγέννων, οι Χριστιανοί γιορτάζουν τη γέννηση του Ιησού. Διαφορετικές ονομασίες έχουν μια σειρά από παραδόσεις και τα είδη των υπηρεσιών Εκκλησίας γύρω από την ημέρα των Χριστουγέννων. Καθολικοί παρακολουθούν συχνά μάζα μεσάνυχτα, η οποία ξεκινά από τα μεσάνυχτα ως την παραμονή των Χριστουγέννων οδηγεί στην ημέρα των Χριστουγέννων. Άλλες ονομασίες παρακολουθήσουν ειδικές υπηρεσίες εκκλησία κατά τη διάρκεια της ημέρας στις 25 Δεκεμβρίου.
Υπάρχει ένας αριθμός των ιθαγενών της Αυστραλίας φυτά που περιλαμβάνουν "Χριστούγεννα" σε δημοφιλή ονόματα τους. Αυτό είναι συνήθως επειδή λουλούδι κατά την περίοδο των Χριστουγέννων. Τα παραδείγματα περιλαμβάνουν: Χριστούγεννα καμπάνες, τα Χριστούγεννα Μπους, το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα Χριστούγεννα ορχιδέα.
Πηγή  http://www.timeanddate.com/holidays/australia/christmas-day

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons