Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ...

"Σχετικά με εκείνη την εποχή Caesar Augustus διέταξε απογραφή που πρέπει να ληφθούν σε όλη την αυτοκρατορία. Αυτή ήταν η πρώτη απογραφή όταν Κυρίνιος ήταν ο κυβερνήτης της Συρίας. Ο καθένας έπρεπε να ταξιδέψει στην πατρίδα του για να ληφθούν υπόψη. Έτσι ο Ιωσήφ πήγε από την πόλη της Γαλιλαίας Ναζαρέτ έως Βηθλεέμ στον Ιούδα, γενέτειρα του Δαβίδ, για την απογραφή. Ως απόγονος του Δαβίδ έπρεπε να πάει εκεί. Πήγε μαζί με τη Μαρία, την αρραβωνιαστικιά του, που ήταν έγκυος.

    
Ενώ ήταν εκεί, ήρθε η ώρα για την για να γεννήσει. Εκείνη γέννησε ένα γιο, τον πρωτότοκο της. Τον τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και Αυτόν που σε μια φάτνη, γιατί δεν υπήρχε χώρος για τους στον ξενώνα.

    
Υπήρχαν βοσκοί κάμπινγκ στη γειτονιά. Είχαν σειρά ρολογιών νύχτα πάνω από τα πρόβατά τους. Ξαφνικά, ο άγγελος του Θεού στάθηκε ανάμεσά τους και η δόξα του Θεού έλαμψε γύρω τους. Είχαν τρομοκρατηθεί. Ο άγγελος είπε: "Μη φοβάσαι είμαι εδώ για να ανακοινώσει μια μεγάλη και χαρούμενη περίπτωση που προορίζεται για όλους σε όλο τον κόσμο:. Σωτήρας μόλις έχει γεννηθεί στην πόλη του Δαβίδ, ο Σωτήρας που είναι Μεσσίας και Master Αυτό είναι ό, τι. είστε να ψάξουν για: ένα μωρό τυλιγμένο σε μια κουβέρτα και βρίσκεται σε μια φάτνη ".

    
Αμέσως ο άγγελος ήταν ενωμένα μεταξύ τους με μια τεράστια αγγελική χορωδία τραγουδά τους επαίνους του Θεού: ". Δόξα στο Θεό στα ουράνια ύψη? Ειρήνη σε όλους τους άνδρες και τις γυναίκες πάνω στη γη που τον παρακαλώ"

    
Καθώς η χορωδία άγγελος αποσύρθηκε στον ουρανό, οι βοσκοί Το συζήτησα. "Ας ξεπεράσουμε στη Βηθλεέμ όσο πιο γρήγορα μπορούμε και να δούμε τους εαυτούς μας για αυτό που ο Θεός έχει αποκαλύψει σε μας." Έφυγαν, το τρέξιμο, και βρήκε Μαρία και ο Ιωσήφ, και το μωρό που βρίσκεται στη φάτνη. Βλέποντας αυτή πιστεύεται. Θα πει ο καθένας αυτό που συναντήθηκαν οι άγγελοι είχε πει σχετικά με αυτό το παιδί. Όλα που άκουσαν οι ποιμένες εντυπωσιάστηκαν.

    
Mary διατηρούνται όλα αυτά τα πράγματα για τον εαυτό της, κρατώντας τους αγαπητέ, βαθιά μέσα τον εαυτό της. Οι βοσκοί επέστρεψαν και αφήστε χαλαρό, δοξάζοντας και δοξάζουν τον Θεό για όλα όσα είχαν ακούσει και δει. Αποδείχθηκε ακριβώς τον τρόπο με τον οποίο είχαν μιλήσει! "(Λουκάς 2:1-20).Ήταν μια απλή σκηνή που πρώτα Χριστούγεννα - μια πρόχειρη δωμάτιο, ένα νεαρό ζευγάρι και παρά μια διατροφή γούρνα να βάλει το παιδί in. Μάλλον ήταν αρκετά κρύα και με την οικογένεια μακριά υπήρχε μικρή βοήθεια. Όχι ακριβώς τη στιγμή Hallmark θέλουμε να δείξουμε το χριστουγεννιάτικο θεάματα. Και όμως αυτό το ρουστίκ σκηνικό σημειώνεται το μεγαλύτερο γεγονός στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Υιός του Θεού έγινε ανθρώπου και ήρθε στη γη για να μας σώσει. Ο Θεός είχε υποσχεθεί να στείλει ένα Μεσσίας, αυτός που θα σώσει το λαό Του. Αυτός θα μπορούσε εύκολα να εκραγεί στη σκηνή ως ένα πλήρες καλλιεργούνται άνθρωπος, επτά πολεμιστής πόδι με φλογερό τα μάτια και τα χέρια του χάλυβα. Αυτό ήταν αυτό που πολλοί άνθρωποι ψάχνουν, αλλά δεν ήταν το πώς ο Θεός το έκανε. Έφτασε στα χέρια ενός νεαρού κοριτσιού. Ήταν, όπως μια άλλη από τους δημιουργούς μας το έθεσε, «ένα πολύ μικρό πακέτο, τυλιγμένο σε κουρέλια, δίνεται από την καρδιά του Θεού. Το τέλειο δώρο."
Ο Θεός έδωσε τον μονογενή Υιό Του να πεθάνει στη θέση μας ώστε να μπορούμε, σε όλα τα brokenness μας, θα μπορούσε να γνωρίζει συγχώρεση. Ήρθε έτσι ώστε να μπορούμε να γνωρίζουμε τι είναι η αγάπη αισθάνεται όπως, πραγματική αγάπη - η αγάπη που ποτέ δεν εγκαταλείπει, την αγάπη που ποτέ δεν απογοητεύει, η αγάπη που ποτέ δεν πρόδωσε. Έστειλε τον Υιό Του σε έναν κατεστραμμένο κόσμο για να μας φέρει την ελπίδα.
Πώς κάνεις αυτά τα Χριστούγεννα;Είσαι έχοντας έναν σκληρό χρόνο βρίσκοντας την ελπίδα στον κόσμο; Είσαι έχοντας έναν σκληρό χρόνο βρίσκοντας την ειρήνη; Δεν χρειάζεται να είναι εκείνος ο τρόπος. Μπορείτε να έχετε την ειρήνη και να βρουν ελπίδα και ξέρω συγχώρεση μέσα από μια προσωπική σχέση με τον Ιησού Χριστό.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons