ΥΛΙΚΑ
λάχανο, μοβ χοντροκομμένο
Λάχανο κανονικό χοντροκομμένο
σκόρδο λίγο ψιλοκομμένο.
καρώτο τριμμένο στον τρίφτη
λίγο σέλινο τρυφερό χοντροκομμένο
ελαιόλαδο (αγνό παρθένο) ελληνικό
ξύδι από λευκό κρασί
αλάτι
ΟΔΗΓΙΕΣ
πιπεριά Φλώρινας κομμένη σε πολύ λεπτά κομμάτια , όχι μεγάλου μήκους πιπεριά πράσινη, κομμένη και αυτή πιπεριά καυτερή, κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια ρόκα, ψιλοκομμένη λίγη κάπαρη πικάντικες ελιές, ψιλοκομμένες στα 2 ραπανάκι (καθαρισμένο και κομμένο σε μικρά κομματάκια) σκορδάκι, πολύ ψιλοκομμένο λίγο τα βάζομε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνομε το dressing και την ανακατεύουμε καλά ,και την αδειάζουμε σε μπολ κατά μερίδες για σερβίρισμα καλή όρεξη
1 σκελίδες σκόρδο 3/4ελαιόλαδο, 1/3ξύδι, αλάτι
τα βάζομε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε να γίνου κρεμωδης, creamy
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου