ΥΛΙΚΑ
1 μέτριο λάχανο κομμένο σε
λεπτές λωρίδες
2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος)
2 πράσα (μόνο το λευκό μέρος)
κομμένα σε ροδέλες
3 καρώτα, τριμμένα στον τρίφτη
1/3 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
3-4 κόκκοι μπαχαρι
αλάτι πιπέρι
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΟΔΗΓΙΕΣ
3 καρώτα, τριμμένα στον τρίφτη
1/3 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
½ φλυτζ. τσαγιού ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
3-4 κόκκοι μπαχαρι
αλάτι πιπέρι
1 φλιτζάνι τσαγιού ρύζι
2 κουταλιές σούπας μουστάρδα
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βράζουμε νερό και ζεματίζουμε το κομμένο λάχανο για 2 λεπτά. Το σουρώνουμε καλά. ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο Σε άλλη κατσαρόλα και σοτάρουμε τα πράσα, τα καρώτα και το λάχανα. Αλατίζουμε και μαγειρεύουμε τα λαχανικά για 5-6 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν. Ρίχνουμε το ρύζι, το μπαχαρι και την πάπρικα εάν θέλουμε λίγο χρώμα Προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι και τη μουστάρδα τον άνηθο βραστό νερό να σκεπάσει τα υλικά καλά Μαγειρεύουμε για 25 λεπτά περίπου , ανακατεύοντας ανά διαστήματα.
Καλή όρεξη
Καλή όρεξη
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου