ΥΛΙΚΑ
4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς κόκαλο)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1/2 κουταλιά της σούπας ανάμικτα μπαχαρικά σχάρας
1/3 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς κόκαλο)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1/2 κουταλιά της σούπας ανάμικτα μπαχαρικά σχάρας
1/3 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τις μπριζόλες, το ελαιόλαδο, τη πάπρικα, και τα ανάμικτα μπαχαρικά. αναμείξτε το κρέας με τα μπαχαρικά αλάτι πιπέρι . Σκεπάστε το μπολ και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, ή από το βράδυ ακόμη καλύτερα .
Ετοιμάστε τα κάρβουνα, τοποθετείστε τις μπριζόλες στην σχάρα. Ψήστε σε κάθε πλευρά για 8-10 λεπτά. Ρυθμίστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Σερβίρετε τις μπριζόλες κατευθείαν από τη σχάρα με πατάτες και πράσινη σαλάτα. Καλή Όρεξη!
Ετοιμάστε τα κάρβουνα, τοποθετείστε τις μπριζόλες στην σχάρα. Ψήστε σε κάθε πλευρά για 8-10 λεπτά. Ρυθμίστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Σερβίρετε τις μπριζόλες κατευθείαν από τη σχάρα με πατάτες και πράσινη σαλάτα. Καλή Όρεξη!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου