Παρασκευή, 22 Απριλίου 2011

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ

ΥΛΙΚΑ
4 χοιρινές μπριζόλες (χωρίς κόκαλο)
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά της σούπας πάπρικα
1/2 κουταλιά της σούπας ανάμικτα μπαχαρικά σχάρας
1/3 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ
Βάζετε σε ένα μεγάλο μπολ τις μπριζόλες, το ελαιόλαδο, τη πάπρικα, και τα ανάμικτα μπαχαρικά. αναμείξτε το κρέας με τα μπαχαρικά αλάτι πιπέρι . Σκεπάστε το μπολ και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον μία ώρα, ή από το βράδυ ακόμη καλύτερα .
Ετοιμάστε τα κάρβουνα, τοποθετείστε τις μπριζόλες στην σχάρα. Ψήστε σε κάθε πλευρά για 8-10 λεπτά. Ρυθμίστε το χρόνο ψησίματος ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.
Σερβίρετε τις μπριζόλες κατευθείαν από τη σχάρα με πατάτες και πράσινη σαλάτα. Καλή Όρεξη!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons