ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΜΕ ΤΥΡΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ


ΥΛΙΚΑ

1 κιλό κιμάς
 2 αυγα
150 γρ. πολύ ψιλοκομμένη γραβιέρα
200 γρ. τυρί
150 γρ. ψιλοκομμένο ζαμπόν
ψιλοκομμένο μαϊντανό
150 γρ. ελαιόλαδο
πιπέρι
2 κουταλάκια ρίγανη
2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο
250 γρ. (την ψίχα μόνο) μουσκένο ψωμί
2 με 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια

 ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθετείτε τον κιμά σε μια λεκάνη. Σοτάρετε το κρεμμύδι με ελαιόλαδο  να μαραθεί. Προσθέτετε στον κιμά το σοταρισμένο κρεμμύδι, το ζαμπόν, τη γραβιέρα, το σκόρδο, τα αυγά (χτυπημένα), το μαϊντανό, τη ρίγανη, το ψωμί, και το πιπέρι. Δουλεύετε πολύ καλά τον κιμά να ενωθούν όλα τα υλικά και τον πλάθετε σε μπιφτέκια το σχήμα όπου ευθυμείτε. Τα τηγανίζετε σε ελαιόλαδο  κατόπιν βάζετε από μια λεπτή φέτα τυρί τις αρεσκείας επάνω σε κάθε μπιφτέκι και τα βάζετε στο γκρίλ 5 λεπτά για να λιώσει τι τυρί. Γαρνίρετε με ψιλοκομμένες τηγανιτές πατάτες, ή και με ρύζι

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons