Σάββατο, 18 Ιουνίου 2011

ΛΑΧΑΝΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ - 111 ΘΕΡΜΙΔΕΣ


ΥΛΙΚΑ
450 γρα.  Λαχανάκια Βρυξελλών
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 1 / 2 κουταλιές σάλτσα σκόρδου
μαύρο πιπέρι, στην προτίμηση
ΟΔΗΓΙΕΣ
1. Πλύντε και κόψτε τα λαχανάκια Βρυξελλών και το τέταρτο μήκος.
2. Βάλτε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
3. Προσθέστε τα λάχανα και τα μαγειρεύουμε για περίπου 3-5 λεπτά, μέχρι να αρχίσουν να καφέ. Αν απορροφήσει όλο το λάδι,
4. Προσθήκη  σάλτσα σκόρδου και ανακατεύετε μέχρι να είναι επικαλυμμένα τα λάχανα.
5. Προσθέστε μια πρέζα μαύρο πιπέρι και μαγειρεύουμε για άλλα 30 δευτερόλεπτα ή έτσι.
6. Σερβίρετε αμέσως.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons